Responsive hjemmesider

Hos Satrap er vi stolte af, at udvikle responsive hjemmesider, som er præsentable på alle type enheder såsom computere, tablets og smartphones. Din hjemmeside tilpasser sig automatisk skærmstørrelsen på den enhed hjemmesiden bliver set på.

Vigtige egenskaber

Hos Satrap arbejder vi altid for at tilbyde egenskaber, der gøre din hjemmeside attraktiv og brugervenlig.

Responsive web design

Responsive hjemmesider er yderst mobilvenlige, da de tilpasser sig automatisk skærmstørrelsen på den enhed hjemmesiden bliver set på.

Overskueligt design

Vi anbefaler altid at holde designet simpelt og overskueligt ved at sørge for, at informationer er let tilgængelige og uden for mange klik. For meget information på én gang kan forekomme forvirrende.

Tilgængelighed

Det er vigtigt, at din hjemmeside er tilgængelig 24/7, og at man hurtigt kan tilgå den. Derfor benytter vi altid det bedste udstyr til vores servere og arbejder udelukkende med de store GIGA-BIT netværk, som overvåges døgnet rundt.

Søgemaskine optimering

Når vi udvikler din hjemmeside, sørger vi altid for, at den er optimeret til søgemaskiner (SEO) fx til Google.

SATRAP DIN KREATIVE WEB PARTNER

Vi er ikke blot en webdesign virksomhed, men har dygtige udviklere på holdet, som kan tilføje funktionalitet til din hjemmeside. Kontakt os for at høre nærmere. Vi udvikler også applikationer (apps) til mobile enheder.

Læs mere!

Vores serviceydelser

Vi tilbyder forskellige produkter og serviceydelser, som komplementerer hinanden. Vi tilbyder totalløsninger inden for webdesign, udvikling og hosting, således at du kun behøver at handle ét sted. Dermed kan du udelukkende rette din fokus på din forretning og virksomhed.

Starter Web

Denne løsning er typisk for statiske hjemmesider, nystartede eller mindre virksomheder, der har behov for en online tilstedeværelse med en professionel og responsive hjemmeside, som også er optimeret til søgemaskiner.

Premium Web

En dynamisk og skræddersyet løsning som giver dig frihed til selv at opdatere og tilføje ny data til din hjemmeside. En professionel og responsiv hjemmeside, som også er optimeret til søgemaskiner er naturligvis inkluderet.

E-handel / Webshop

Med vores e-handel løsninger er du i gang med din webshop nemt og hurtigt samt til markedets mest attraktive priser. Vi tilbyder at skræddersy en webshop, der egner sig til netop dit behov. Har du allerede en webshop, Vi kan rådgive dig til, hvordan du kan øge salget.

Mobile app’s

Går du rundt med en fantastisk idé til en app, men ved ikke hvordan du skal komme i gang? Vi har et team som udelukkende har fokus på app udvikling. Kontakt os og lad hjælpe dig med at realisere din app ide.

Sociale medier

Alle hjemmesider, udviklet af Satrap, er klargjort til at oprette forbindelse til din virksomhedsprofil på diverse sociale medier. Har du ingen social tilstedeværelse, kan vi hjælpe med at oprette en for dig.

White board animationer

Ønsker du, at fortælle din historie audiovisuelt? Vi kan hjælpe dig med at oprette en white board præsentation. Du kan enten levere et manuskript til os, eller du kan sende os dine tanker. Vi skriver manuskriptet for dig og indspiller white board animationen.

Seneste projekter

Neden for kan du se nogle af de projekter, vi har arbejdet på.

Tazty.eu

Catering and Restaurants

Terndruptand.dk

Dental clinic

SalonDora.eu

Beauty and Fashion

Advisement.dk

Finans and Economy

A-biler.dk

Car dealership

Razavi.dk

Personal webpage

Danae Taverna

catering and Restaurant.

Taxi

Transportation

Om os

Satrap er en international virksomhed, som kan levere til hele verden. Geografi er ingen forhindring for den kvalitet, vi er kendt for.

Video Intro

Erfaringer

Med 25 års erfaring i web udvikling tilbyder vi en komplet pakke. Vores team består af dygtige medarbejdere med store erfaringer indenfor programmering, design, international handel, koncept udvikling og kommunikation.

Vi mener gennemsigtighed, både når det gælder priser og vores betingelser, er vigtig for, at kunne etablere et godt samarbejde. Vi har ekspertise i følgende områder:

 • Multi-sprog hjemmesider
 • PHP, SQL, HTML5, CSS and Bootstrap
 • E-handel, CMS og sociale medier
 • Udvikling af Mobile app's

Fra start til slut

Det skal være nemt og så lidt tidskrævende for dig som muligt, og den opgave klarer vi. Du skal blot sørge for, at vi har adgang til det materiale, du ønsker på din hjemmeside.

1

KONTAKT

2

PLANLÆGNING

3

DESIGN

4

UDVIKLING

5

TEST

6

LANCERING

Mød vores Team

Vi har et større team, og nedenfor kan du læse om 4 af vores nøglemedarbejdere, som hver især har et område og medarbejdere, de er ansvarlige for.

Cyrus Razavi

Adm. direktør

Cyrus har en imonerende baggrund, og har arbejdet, proessionelt, med IT siden 1995. Han har studeret Datalogi, musik, erhvervsøkonomi og endnu mere data. Cyrus Har være med udviklingen af hjemmesider fra begyndelsen i 90'erne. Cyrus har base på Cypern.
 

Nimesh Patel

Udvikling direktør

Nimesh har ansvaret for vores udvikling på international plan. Han har ekspertise i HTML5, PHP, MYSQL, Magento, Wordpress, andre web formater og programmeringssprog. Nimesh er også leder for mobildivision, som udvikler app's til iOS og Android. Nimesh har base i Indien.

Helene Ahrensbach

Social Direktør

Helene er ansvalig adfærdsanalyse, og er en stor aktiv i planlægning af design og markedsføring af din hjemmeside.
 
 
 
 
 

James Larsen

Salgs direktør

James har arbejdet med Salg og marketing i mere end 20 år. Han har speciale i oogle marketing and og søgemaskine optimering, Han er med til at sikre din hjemmesides synlighed. James is based in Denmark.
 
 

Our Skills

Nedenfor kan du se andel af kunder som vælger:

Starter web:
35%
Premium web:
29%
E-handel:
21%
Andet
15%

Historie

I 1990 blev verdens første hjemmeside med en grafisk brugerflade sat i verden. Hjemmesiden indeholdt kun tekst og links.

Selvom den første hjemmeside så dagens lys i 1990, har internettet eksisteret siden slutningen af 60’erne og startede i USA som et militært projekt.

I 1996, blot 6 år efter lancering af den første hjemmeside, brugte 12% af danskerne internettet i ca. 2 timer om ugen.

På trods af stor udvikling på området var hastigheden på internetforbindelser begrænset. Man havde ikke adgang til flatrate priser og forbruget blevet afregnet efter almindelige telefontakster. Senere introducerede internetudbydere nedsatte takster for internetopkald.

I 2010 havde 91% af danskerne adgang til internettet. Højhastighedsinternet var nu allemandseje. Konkurrencen gennem årene havde medført prisfald samt en ny prisstruktur. Man betaler ikke længere for sit forbrug men et fast månedligt abonnement.

Gennem de seneste år, er udviklingen eksploderet med især støtte fra smarte mobiltelefoner. En mobiltelefon er i dag pakket med flere hestekræfter end computerne fra dengang den første hjemmeside blev lanceret.

E-handel har haft en eksplosiv udvikling, og det anslås, at over 3,5 millioner danskere handlede på internettet i 2015. Mere end halvdelen af danske forbrugere handler fra deres mobiltelefoner. Den danske e-handel omsætter for 83,8 mia kr.

FAQ

Ja, det er absolut en nødvendighed for en virksomhed at have en stærk online tilstedeværelse. 77% af alle intenetbrugere, søger deres information gennem Google.
Der ingen begrænsninger. Din hjemmeside kan sættes på alle de sprog, du ønsker.
Ja, vi har samarbejde med professionelle tolke, som tager sig af oversættelserne.

Sjove fakta


Vi har ansatte i mange lande. Nogle lande foretrækker te og andre kaffe. Kaffen er en klar vinder hos os. Nedenfor kan du hvor mange kopper kaffe, der er blevet indtaget i 2017. Sidst opdateret september 2017.

Cyrus
Helene
Daniel
Total for alle

Priser

Vi mener, at det er vigtigt at have tilgængelig og transparente priser. Som kunde må du aldrig være i tvivl om, hvad vores services koster.
Nedenstående er vores faste pakker til faste priser. Har du specielle ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os og indhente et tilbud.

 • 199,- /måned
  STARTER WEB
 • 1.849,- Oprettelse
 • SIMPLE WEBDESIGN
 • STARTER WEBHOTEL
 • SSL SIKKERHED
 • 3 EMAIL ADRESSER
 • PREMIUM SUPPORT
 • SPAR 10%
  Betal 12 måneder forud.
 • 499,- /måned
  PRO WEB
 • 9.999,- OPRETTELSE
 • E-HANDEL eller CMS
 • PRO WEBHOTEL
 • SSL SIKKERHED
 • 30 EMAIL ADRESSER
 • 24/7 VIP SUPPORT
 • SPAR 10%
  Betal 12 måneder forud.
 • GET A QUOTE
  Større opgaver
 • Kontakt os for at indhendte et tilbud, vi er sikker på vi kan levere et arbejde og en pris du vil være yderst tilfreds med.

  RING TIL OS IDAG.

  +45 27 5078 804

  ELLER

  +357 95 125 808

 • Læs mere!

Kontakt os idag.

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak omkring dine ønsker.

Kontaktoplysninger

Satrap Tech
  Pavlou Liasidi 16B
4529 Limassol, Cypern
  +45 27 507 804 eller +357 95 125 808
  info@satraptech.eu

Læs om vores affiliate partnerprogram her.
  Satrap partner site